Springa med hundar!?

Jag tränar främst på gym men jag ska försöka ta tag i min kondition. Jag har helt enkelt märkt hur snabbt jag blir utmattad bara av simpla saker som att gå i trappor. Att gymma ger mig stora muskler men ingen kondition. Det är dags för ändring på det nu!

Jogging!

Jag har bestämt mig för att börja jogga på reguljär basis. Jogging känns som det kanske vanligaste, bästa och enklaste sättet att öka sin kondition på (?). Generellt sett tycker jag att det är riktigt tråkigt men jag kom på att jag kan ju springa med min hund Leo! Jag har faktiskt aldrig tänkt på det innan att man kan kombinera nytta med nöja på detta sätt. Troligtvis för att jag alltid undvikit att springa…

Frågan är bara hur man springer med en hund på bästa sätt, jag tycker denna video ger många bra tips: